Ruokintahäkki lampaille, 24 paikkaa

Vahvistettu lampaiden ruokintahäkki, vaihdettavilla kulutusosilla.

Varastossa
Tuotekoodi
34-SFZ
304 €

Vahvistettu ruokintahäkki vankalla rakenteella ja vaihdettavilla pinnoilla 

• 24 ruokintapaikkaa, paikan leveys 21,5 cm
• Korkeus 92 cm (Kiinteä reunus 28,5 cm)
• 170 cm ø
• Vaihdettavat pinnat

Uusittu lampaiden ruokintahäkkime vie käytännöllisyyden edelleen vankan rakenteen ja vaihdettavien 20x15mm ruokintapinnojen myötä. Ruokintahäkki on suunniteltu sekä lampaille että myös karitsoille, joiden pääsy häkin sisälle on estetty vinoilla pinnoilla. Koko ruokintahäkki on sinkitty pitkän käyttöiän takaamiseksi.

Ruokintahäkki on pyöreä, 1,7 metrin halkaisijan ansiosta tilaa reilusti kokonaiselle paalille. Aseta paali maahan ja nosta ruokintahäkki sen ympärille. Häkin ruokinta-aukkojen 21,5cm leveys sopii sekä lampaille että karitsoille. Kokonaiskorkeus on 92cm, josta kiinteän reunuksen korkeus on 28,5 cm.

Rakenteensa ansiosta yksittäiset osat ovat vaihdettavissa, täten ruokintahäkillä on pidempi käyttöikä.

Ruokintahäkillä vähennetään rehuhävikkiä minimoimalla rehun leviäminen ruokinta-alueen ulkopuolelle. Ruokintahäkki parantaa myös ruokintahygieniaa estäen estäen eläimiä tallomasta rehua

Ruokintahäkki toimitetaan kokoamattomana, koostuen neljästä osasta, pinnoista ja asennustarvikkeista. Vaatii kokoonpanon ennen käyttöönottoa. Ruokintahäkki koostuu edeltäjäänsä useammasta osasta, vaihdettavien yksittäisten osien vuoksi.

Ominaisuudet
Halkaisija 1708 mm
Ruokintapaikat 24 kpl
Putken halkaisija 20 mm
Reunan korkeus 285 mm
Kokonaiskorkeus 920 mm
Paino 47 kg

Videot