Lumiaura 2,5 m, pultattu Trima-kiinnitys

Eteen asennettava lumiaura, jossa on käännettävät reunasiivet ja pultattu Trima-kiinnitys.

Lue lisää
1 798€ Sis. ALV
Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
-
+
Tuotenro 37-SPB250T

Eteen asennettava lumiaura, jossa on käännettävät reunasiivet ja pultattu Trima-kiinnitys

• Työleveys 200 + 25 + 25 cm

• Työkorkeus 60 cm

• Käännettävät reunasiivet suorille ja kaareville terälle

• Vaihdettava ja käännettävä kulutusterä

• Tukitassut

Turvallisia talviteitä hydraulisella lumiaurallamme

Hydraulinen lumiauramme on paras ratkaisu pitämään tiet ja alueet puhtaana lumesta ja jäästä talvella.

Hydraulisesti kääntyvä etuterä

Lumiaura on hydraulisesti kääntyvä ja varustettu kaksinkertaisille irroitettavilla reunasiivillä. Tämä malli on erityisesti suunniteltu käsittelemään suurempia lumimääriä helposti. Kaksireunaiset siivet tarttuvat lumeen ja ohjaavat sen tehokkaasti haluttuun suuntaan. 

Aurassa käsittelyä helpottavat jalakset

Optimaaliset suorituskyvyn varmistamiseksi ja lumiterän suojaamiseksi on tärkeää käyttää jalaksia. Takajalasten kautta voima jakaantuu alaspäin, mikä estää lumiauran terää kaivautumasta maahan. Varsinkin lähellä 0 asteen lämpötiloissa takajalakset ovat välttämättömiä kulutusterän tarpeettoman kulumisen välttämiseksi. 

Korkea lumiauta parantaa näkyvyyttä ja turvallisuutta

Korkea diagonaalinen terämme on tärkeä ominaisuus turvallisuuden lisäämiseksi lumenpoistossa kylmällä säällä. Korkea terä antaa lumiauralle erittäin hyvän toiminnon selviytyä suurista lumimassoista. Kylmällä säällä kuten -20c lunta ei kerry, kun terän korkeus on korkea, mikä lisää turvallisuutta, koska näkyvyys säilyy työn aikana. 

Räätälöity tarpeidesi mukaan

Lumiauramme tarvitsee traktorin kaksitoimisen hydrauliikan toimiakseen sujuvasti. Siinä on myös hydraulinen kallistus, jolla vaikuttava liikealus +30/30 astetta, ja se on varustettu iskuventtiilillä, joka estää ei-toivotut ylikuormitukset. Lumiauran mukana toimitetaan kaksi hydrauliletkua joissa on ½ tuuman urospikaliitin ja pultattu Trima-kiinnitys. 

Hydraulisella lumiaura- ja tiehöyläratkaisumme pitävät tien turvallisena ja liikennöitävänä vaativissakin talviolosuhteissa, kun lumi peittää tien.

Liittyvät tuotteet