Traktorit Lovol

Kellfrin tuotteilla on aina konetakuu! Voit ostaa traktorin meiltä luottavaisin mielin. Kaikille Kellfrin Lovol-traktoreille myönnetään 36 kuukauden konetakuu, jonka voi halutessaan pidentää 60 kuukauteen uuden Lovol-traktorin hankinnan yhteydessä. Kaikki mitä turvalliseen ja mutkattomaan traktorin omistukseen tarvitaan!

 

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.pngkellfri LOVOL warranty logo 60 months.png

Lue lisää Lovol-traktoreillemme sovellettavista takuista ja ehdoist

 

Lovol-traktorit Stage V Moottorilla

Traktori on maanviljelijän perustyökalu ja välttämätön apu päivittäiseen työhön. Kellfri tarjoaa ratkaisuksi traktoreita, joista on sinulle apua sekä metsässä että pellolla. Tehokkaalla nelivedolla ja korkealla maavaralla selviydyt erilaisissa, haastavissakin maastoissa. Helposti kuljettajan istuimelta saatavilla olevat ohjain- ja hallintalaitteet, sekä hyvän näkyvyyden tarjoavat ikkunat ja lasitetut ovet ovat myös tärkeitä seikkoja traktorin ominaisuuksissa.

Lovol-mallimme ovat moderneja traktoreita, joissa on paljon ohjaamotilaa, Stage 5 moottori ja hyvä vetovoima – koneita, jotka selviytyvät monenlaisista tehtävistä maatilalla. Uudessa Lovol-traktorien sarjassa on Doosanin Laidongin valmistamat Stage V -moottorit, jotka täyttävät Stage V päästövaatimukset.

Kellfrin kokemus pienempikokoisten traktorien toimittajana tuntuu ja näkyy heti ohjaamoon kiivetessäsi. Kellfriltä saatavat Lovol-traktorit tunnetaan toimivasta ja helppokäyttöisestä tekniikastaan. Kaikki moottoriosat näkyvät kätevästi suoraan kuomun alta. Traktoria on helppo huoltaa, ja se on suunniteltu erityisesti pohjoisen olosuhteisiin.

Asiakkaamme arvostavat traktorin linjakasta rakennetta ja varmuutta siitä, että Kellfri ja sen jälleenmyyjät ja korjaamot ovat aina valmiina auttamaan. Tässä onkin kaikki mitä turvalliseen omistukseen tarvitaan.

Traktori on maanviljelijän oikea käsi

…ainakin kaikkein raskaimmissa töissä. Kellfri on kohta 70 vuoden ajan toimittanut maatalouskoneita ja helpottanut näin monien maanviljelijöiden arkea. Me tiedämme, että laadusta ei pidä tinkiä. Meiltä saat Lovol-traktorin, joka pärjää niin metsässä kuin maatilallakin. Muhkeiden hevosvoimien, nelivedon ja korkean maavaran ansiosta voit olla varma, että pääset eteenpäin kaikenlaisissa olosuhteissa.

Traktorimme ja koneemme ovat ketteriä, joustavia, luotettavia ja helppohoitoisia. Lovol on eräs maailman johtavista traktoritoimittajista 20 000 traktorin vuosituotannollaan. Ei siis ole mikään sattuma, että Lovol löytyy valikoimistamme. Kaikkiin maataloustraktoreihimme voidaan myös asentaa etukuormaaja, joka tuo lisää vaihtoehtoja koneen käyttöön. Traktoriin voi myös ostaa muita lisävarusteita, kuten kolmipistekiinnityksellä ja vetokuulalla varustetun A-rungon, joka helpottaa työskentelyä silloin, kun traktorilla vedetään jotakin konetta.

Maatalouskone laatutakuulla

Kun ostat maatalouskoneen tai traktorin Kellfriltä, voit olla varma sen laadusta. Koeajamme ja huollamme koneemme Skarassa, ja pidämme kaikkia varaosia varastossamme, jotta asiakkaamme voivat toimia työssään keskeytyksettä. Viimeisimpänä muttei suinkaan vähäisimpänä: traktorit on rekisteröity ajoneuvoksi, ECC-sertifioitu ja hyväksytty ajoon yleisille teille.

Onko sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä numeroon 020 722 91 30.

Lue lisää
Suositellut
6 tuotteet