Uusi

Säädettävät trukkihaarukat 1,5 tonnia, Trima-sovittimeen sopiva kiinnike

Mekaanisesti säädettävä trukkihaarukka, jonka nostokapasiteetti on 2,5 tonnia. Laserleikattu Trimaan sopiva kiinnike.

Varastossa
Tuotekoodi
16-JPF2T15
482 €

Mekaanisesti säädettävän trukkihaarukan uusi päivitetty versio. FEM-ripustus ja uusi trukkihaarukan rungon muotoilu parantavat näkyvyyttä.

• Haarukan pituus 1200 mm
• Rungon leveys 1200 mm
• Mekaanisesti säädettävät haarukat
Trimaan sopiva kiinnike
• Suurin kuorma 2,5 tonnia
• FEM II A -ripustus

Markkinoiden edullisin mekaaninen trukkihaarukka uutena päivitettynä versiona. FEM II A -ripustus ja uusi parannettu haarukkarungon rakenne, joka parantaa näkyvyyttä kuormauksen ja purkamisen aikana.

Trukkihaarukan matala ja avoin runko tuottaa täyden hallinnan työskentelyn aikana. Manuaalisesti säädettävä ja lukittava haarukka.

Vahva ja kätevä nostotyökalu painaville kuormille

Tehokas ja tukeva trukkihaarukka, joka sopii moniin eri työtehtäviin. Erittäin pitkät 1,2-metriset haarukat mahdollistavat eurolavan nostamisen lavan koko pituudelta. Haarukassa on laserleikatut kiinnikkeet ja suuri nostokapasiteetti, joten se sopii ihanteellisesti etu- ja pyöräkuormaajiin.

Kellfrin mekaaniset trukkihaarukat on kehitetty tarjoamaan rungon uuden rakenteen avulla täydellinen hallittavuus ja näkyvyyttä sekä kuormattaessa että purettaessa.

Kellfrin trukkihaarukat ovat CE-merkittyjä, ja ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista alan standardien mukaisesti.

Nostaa 2,5 tonnin enimmäispainon. Toimitetaan varustettuna Trimaan sopivalla kiinnikkeellä.

Säädettävät haarukat

Haarukoiden väli on helppo säätää omien tarpeidesi mukaiseksi. Säädä leveys siirtämällä haarukka sopivaan paikkaan. Haarukkatelineessä on valmiit paikat 10 cm:n välein. Haarukka on helppo lukita paikalleen yläpuolella olevalla lukitussalvalla.

Ominaisuudet
Maksimikuorma 1500 kg (tyyppi FEM II A)
Rungon leveys 1200 mm
Rungon korkeus 505 mm
Haarukan leveys 100 mm (tyyppi FEM II A)
Haarukan pituus 1200 mm
Haarukan paksuus 30 mm
Paino 148 kg

Videot