Kanatarha AGDA sis. ulkohäkki

Mäntypuusta valmistettu valkoinen kanatarha ulkohäkillä ja hautomolla.

Lue lisää
356€ (396€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 22-HH006

AGDA-kanatarha ulkohäkillä ja hautomolla

Ulkohäkillä ja hautomolla varustettu AGDA-kanatarha on täydellinen koti, jossa kanasi viihtyvät ja voivat hyvin. Mukana toimitetaan tilava ulkohäkki ja käytännöllinen hautomo.

Ulkoalueella kanoilla on runsaasti tilaa levittää siipensä ja tutkia ympäristöään turvallisesti. Ne voivat nauttia raittiista ilmasta, auringonpaisteesta ja luonnosta suojassa vaaroilta ja saalistajilta.

Kanatarhassa on myös käytännöllinen hautomo, jossa kanat voivat rauhassa munia. Eläinten luonnollisten vaistojen ja tarpeiden mukaisesti suunniteltu kanatarha kannustaa säännölliseen ja vaivattomaan munantuotantoon.

Kanatarha on valmistettu valkoiseksi maalatusta männystä ja se toimitetaan kuvissa näkyvien piirustusten mukaisesti koossa 1950 x 910 x 1360 mm.

Tarhassa on mm. puhdistamista helpottava ulosvedettävä päätylokero, liukuovet sisäänkäynnillä ja hautomossa, kävelylaudat mukavaan kulkemiseen ja paljon liikkumatilaa ulkoalueella. Kanatarha kannattaa asettaa betonilaattojen päälle tai muulle vastaavalle alustalle, jotta se pysyy suojattuna kosteudelta.

Kanatarha on rakennettu valkoiseksi maalatusta männystä. Sen katossa on vedenpitävä muovi- tai kumimateriaali. Huomaa, että kanatarhassa ei ole eristystä eikä se siten sovellu talvikäyttöön.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-22-HHR300","name":"Kanatarha PREMIUM-kanalaan","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"990"}
  • {"id":"b-22-HH200","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"297"}
  • {"id":"b-22-HHR300C","name":"Katto kanatarhaan HHR300","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"110"}