Kanatarha MAJA sis. ulkohäkki

Vankka ja turvallinen kanatarha ulkotarhalla ja munintapesällä.

Lue lisää
368€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 22-HH200

Kanatarha Maja pitää kanat tyytyväisinä ja suojassa sekä ulkona että sisällä

• Tilaa jopa 6 kanalle

• Kanat voivat mennä sisään ja ulos halutessaan

• Kanat nukkuvat turvallisesti maanpinnan yläpuolella

• 3 suurta munapesää, joissa tarkastusluukku katossa

• Vahvistettu katto ja verkko säätä ja petoja vastaan

Turvallinen ja miellyttävä kanatarha, jossa on käytännöllisiä yksityiskohtia

Kanatarha Maja koostuu käsitellystä 15 mm paksuisesta puupaneelista, jossa kanat oleskelevat sisätiloissa kolmen tilavan munapesän kanssa.

Tässä kanatarhassa voit pitää jopa 6 kanaa, ja ne voivat itse valita haluavatko ne mennä ulos ulkotarhaan vai sisälle sisätilaan rampin kautta. Kuinka monta kanaa voi viihtyä kanatarhassa yhdessä riippuu muun muassa niiden lajista; suosittelemme aina noudattamaan Maatalousviraston sääntöjä ja sovittamaan kanatarhan tarpeisiin.

Kanatarhan ulkotarha on valmistettu teräksestä pitkäaikaiseen kestävyyteen ja vakautta varten. Runkorakenne, kanaverkko, pahvikatto ja puuseinät ovat kaikki korkealaatuisia, tarjoten kanoille mukavan ja turvallisen kodin sekä suojaavat sääolosuhteilta ja ei-toivotuilta petoeläimiltä.

Ovi kanatarhaan voidaan sulkea tarvittaessa kanatarhan sisällä tai ulkopuolella olevien kanojen väliaikaiseksi sulkemiseksi.

Älykkäitä ratkaisuja

Kanatarhan päädyissä on kaksi avattavaa ovea ja yksi ovi ulkotarhaan, jotta voit helposti puhdistaa tai täyttää veden ja ruoan. Jos haluat helposti päästä kypsymään munia, on avattava katto munapesään.

Kanatarha on yhteensä 1935 mm leveä, 925 mm syvä ja 1222 mm korkea harjalle.

Puupaneeli on 15 mm paksua ja teräskehys on halkaisijaltaan 16 x 16 mm.

Kanatarha Maja sopii parhaiten kesäaikaan, koska se ei ole eristetty. Lisätietoja eristetystä kanatarhasta löydät täältä.

Toimitetaan valmiiksi koottuna.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-22-HHR300","name":"Kanatarha PREMIUM-kanalaan","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"990"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"B-22-HH006","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"287.00"}
  • {"id":"b-22-HHR300C","name":"Katto kanatarhaan HHR300","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"110"}