Minikaivuri

Tarvitsetko luotettavan ja voimakkaan kaivinkoneen projekteihisi? Olitpa sitten kiinnostunut Lovolin minikaivurista tai kaivulaiteesta traktorille tai ATV:lle, Kellfri on luotettava kumppanisi

15 vuoden menestyksekkään yhteistyön jälkeen maatalous- ja traktorialalla, Lovol ja Kellfri ovat nyt laajentaneet yhteistyötään kaivu- ja rakennusalan segmenttiin. Kellfri tarjoaa edullisen vaihtoehdon kaivinkoneelle, joka sopii erinomaisesti sekä ammattilaisille että kotinikkareille. Lovolin minikaivuria on saatavana sekä hytillä että ilman hyttiä. Kaivukoneella on kompakti ja yksinkertainen suunnittelu, joka mahdollistaa maksimaalisen voiman ja ketteryyden. Lisävarusteena on saatavana kolme erilaista kauhaa valittavaksi: kaivu-, kaapeli- ja tasoituskauha.

Jos sinulla on traktori tai ATV, tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja kaivulaitteiden suhteen. Asentamalla kaivulaitteen traktoriisi saat tehokkaan kaivinkoneen ja vielä enemmän hyötyä traktoristasi. Kellfrin valikoimasta löytyy kaivulaitteita, jotka sopivat 25-50 hevosvoiman traktoreille.

Etsitkö kompaktia ja hyvin rakennettua kaivulaitetta omalla voimanlähteellä? ATV-kaivulaitteita on saatavilla kolmessa eri mallissa, ilman hyttiä, vinyylihytillä ja 360° kääntyvällä yläosalla.

Lue lisää
Suositellut
14 tuotteet