KAMPANJAT

Kaivuri 25 50 hv:n traktoreihin

Takakaivuri traktoriin, kaivusyvyys 2,1 m ja kauhan leveys 30 cm.

Lue lisää
3 771€ (4 190€) Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 26-LW06

Asentamalla traktoriisi kaivurin saat käyttöösi tehokkaan kaivinkoneen

• Kaivuri 25–50 hv:n traktoreihin

• Asennetaan 3-pistekiinnitykseen

• Kaivuusyvyys 210 cm ja kauhan leveys 30 cm

• Toimitus sisältää öljyn

Asentamalla traktoriisi Kellfri kaivurin saat käyttöösi tehokkaan kaivinkoneen sekä entistä suuremman hyödyn traktoristasi.

Kaivuri sopii hyvin useimpiin kaivuutöihin, kuten ojien puhdistukseen, metsäteiden kunnossapitämiseen sekä salaojakaivojen ja putkien kunnostukseen. Asenna aitatolppia, kaiva taloon ja laitumille johtavia sähkö- ja vesijohtoja maahan, raivaa pienempiä tontteja rakennustöiden yhteydessä jne.

Kaivuri kaivaa 210 cm:n syvyyteen hammastetulla 30 cm leveällä kauhalla.

Kaivuri kytketään traktorin kolmipisteliitäntään, ja se saa käyttövoiman omasta hydraulipumpusta, joka kiinnitetään traktorin voimanottoon. Oma hydraulisäiliö, joka sijaitsee traktorin nostovarsia varten olevien kiinnityspisteiden välissä, on suojattu hyvin.

Vahvat hydrauliset tukijalat antavat hyvän tuen kaivuutyön aikana silloinkin, kun maa on epätasainen. Käyttäjä istuu traktorin takana kaivurissa ohjaamassa sitä 2-vipujärjestelmällä, jolla säädellään kaikkia kauhan ja puomin toimintoja. Tukijalkoja säädellään erillisillä vivuilla.

Lisävarusteina hankittavat tasoituskauha ja ojakauha monipuolistavat ja helpottavat kaivurin käyttöä.

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Tuote on asennettava.

  • KAMPANJAT
    {"id":"b-26-LW06-KC60/20","name":"Ojakauha kaivurimalliin 26-LW06","category":"Maatalous/Minikaivuri /Kaivuulaite","price":"283.00"}
  • KAMPANJAT
    {"id":"b-26-LW06-PL60","name":"Tasoituskauha kaivurimalliin 26-LW06","category":"Maatalous/Minikaivuri /Kaivuulaite","price":"297.00"}