1,8 tonnin Lovol-minikaivuri ohjaamolla, pikakiinnike S30/180

Helppohoitoinen ja kompakti Lovol-kaivinkone vahvalla moottorilla.

Lue lisää
28 892€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 40-FR18E2-C.100

kellfri LOVOL warranty logo 36 months design 3 nr 3.png

Kellfrin tuotteilla on aina konetakuu

Voit ostaa minikaivurin meiltä luottavaisin mielin. Kaikille Lovol-minikaivureille myönnetään 36 kuukauden konetakuu. Kaikki mitä turvalliseen ja mutkattomaan minikaivurin omistukseen tarvitaan.

Lue lisää Lovol-minikaivureillemme sovellettavista takuista ja ehdoista.

 

Lovol-kaivinkone ohjaamolla, Stage V

• Lovol-minikaivuri on toimintavarma ja helppo ajaa

• Kompakti ”Zero-tail”-rakenne

• Tehokas 11,5 kW:n Yanmar-moottori täyttää Stage V päästövaatimukset

• Vahva vetovoima, 15,2 kN

• Säädettävä ajoleveys

• Vaivaton huoltaa

 

Paketti 1 sisältää:

Lovol-minikaivuri ohjaamolla

• Mekaaninen pikakiinnike S30/180

 

Vertaa pakettejamme ja niiden sisältöä.

Saat lisätietoja myynnistä numerosta 020 722 91 30.

  Paketti 1 Paketti 2 Paketti 3 Paketti 4 Paketti 5 Paketti 6
Ohjaamolla x   x   x  
Ilman ohjaamoa   x   x   x
Pikakiinnike S30/180 x x        
Pikakiinnike S30/180 kallistuksella     x x    
Hinta 26 000 23 600 27 000 24 500 25 000 22 600

 

Etsitkö luotettavaa ja tehokasta kaivinkonetta projektiisi?

Yli 15-vuotisen menestyksekkään maatalous- ja traktorisegmentin yhteistyön jälkeen Lovol ja Kellfri ovat nyt laajentaneet yhteistyötään myös kaivuu- ja rakennusalalle. Tämä tarkoittaa, että Pohjoismaissa on saatavilla kustannustehokas kaivinkonevaihtoehto, joka soveltuu ihanteellisesti sekä urakoitsijoille että kodinremontoijille.

Kellfrin ja Lovolin suunnittelemat kaivinkoneet täyttävät tarpeesi ja jopa ylittävät ne. Lovol-kaivinkoneiden kehitystyö on jatkunut jo pitkään. Tunnettujen merkkien laadukkaat osat ja komponentit takaavat, että kaivinkone on luotettava ja toimii vakaasti kaikenlaisissa tehtävissä.

Tämä kustannustehokas kone tuo taloudellista etua työympäristöstä riippumatta. Se on monipuolinen ja suoriutuu erilaisista projekteista vaivattomasti.

Sijoituksesi on turvassa: saat vakuuttavan 3 vuoden tai 3 000 käyttötunnin takuun koneelle sekä huiman 7 000 tunnin takuun puomille ja rungolle. Kaivinkoneen kompakti ja käyttäjäystävällinen rakenne on tehokas ja ketterä. Koneen saa ohjaamolla tai ilman, ja siihen voi lisätä myös kallistustoiminnon.

Etsi tarpeisiisi sopiva kaivinkone

Lovol-kaivinkoneessa on vakiona ”Zero-tail”-rakenne, joka on erityisen hyödyllinen rakennusten lähellä tai ahtaissa paikoissa työskenneltäessä. Rakenne varmistaa, että koneen takaosa on aina rajattu telojen mukaisesti. Näin kaivuutyöt voi tehdä tarkasti ilman törmäysvaaraa seiniin tai muihin esteisiin.

Puomisylinteri suojaa lastaamista ja kaivamista ja lisää myös nostokapasiteettia. Kulmasäädettävä Swing-puomin kiinnike mahdollistaa ahtaissa paikoissa toimimisen koneen asentoa muuttamatta.

Koneessa on vakioalusta, jonka ajoleveyttä voi säätää, mikä helpottaa ohjausta ahtaissa paikoissa. Ajoleveyden voi säätää tarvittaessa jopa 990 millimetriin. Ajo sujuu eri maastoissa niin pienillä kuin suurillakin vaihteilla.

Vakiovarustukseen kuuluva LED-valaistus mahdollistaa työskentelyn pimeässä. Jos haluat päivittää valaistuksen, ota yhteyttä myyntiin numeroon 0511-242 50.

Puomissa on kuusi lisäulostuloa, mukaan lukien neljä kaksitoimista ulostuloa. Niiden avulla voit käyttää kallistettavia kauhoja ja muita hydraulisia työkaluja. Laadukkaan ohjaamon melutaso on matala, ja korkealla selkänojalla varustettu mukava istuin soveltuu ergonomisesti niin lyhyisiin kuin pitkiinkin työvuoroihin. Rajoittamaton näkyvyys kaikkiin suuntiin: 360 asteen panoraamanäkymä ja kattava näkyvyys sekä ylös että alas.

Lovol-kaivinkoneessa on hiljainen ja luotettava Yanmar 3TNV70 dieselmoottori, jota on helppo huoltaa. Stage V päästövaatimukset täyttävässä moottorissa on tunnettuja komponentteja, kuten japanilaiset Nachi-pumput ja käyttömoottorit, japanilaiset Nabotesco-venttiilit ja korealainen EATON-kääntömoottori.

Miksi valita kaivinkone ohjaamolla?

Eräs Lovol-kaivinkoneen eduista on mahdollisuus valita mallin ohjaamolla tai ilman. Ohjaamo voi olla erittäin hyödyllinen, koska se suojaa säältä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä. Näin voit työskennellä erilaisissa sääolosuhteissa ilman, että sade, lumisade tai auringonpaiste haittaa tekemistä. Ohjaamo on myös mukava ja turvallinen työympäristö, mikä on erityisen tärkeää pitkiä työvuoroja tehtäessä. Ohjaamo pitää myös pölyn, melun ja muut ei-toivotut, terveyteen ja mukavuuteen vaikuttavat tekijät loitolla.

 

Tuotekuvissa on Lovol-minikaivuri ilman ohjaamoa. Saat tästä lisätietoja Lovol-minikaivurista ilman ohjaamoa.

Lisävarusteina tasoituskauha, yleiskauha ja kaapelikauha.

Liittyvät tuotteet