KAMPANJA

Piennarleikkuri W 2,2 m

2,2 m:n piennarleikkuri, jossa takaluukku ja SKF-kuulalaakerit.

Varastossa
Tuotekoodi
35-WKL220
Tarjoushinta 4 241 € Tarjous on voimassa 2021-09-30 saakka Normaali hinta 4 452 €

2,2 m:n piennarleikkuri, jossa avattava luukku ja SKF-kuulalaakerit

 Avattava takaluukku
 SKF-laakerit telassa
 Säädettävä tukitela
 Kallistettava leikkauspää
• Hydraulinen sivuttaisliike

Kallistettavalla leikkauspäällä ja hydraulisella sivuttaisliikkeellä varustettu tehokas piennarleikkuri 60-100 hv:n traktoreihin

Piennarleikkurimme on suunniteltu tehokkaaseen leikkaamiseen sekä traktorin sivulla että takana. Sopii sekä laidunten että vesakkoisten metsäteiden käsittelyyn. Hydraulisen sivuttaisliikkeen avulla voit helposti leikata ojanreunoja, kaistojen välejä ja muita hankalasti tavoitettavia alueita. Piennarleikkureiden varustukseen kuuluvat telan SKF-laakerit, avattava takaluukku, säädettävä tukitela, kallistettava leikkauspää ja hydraulinen sivuttaisliike. Kestäviä koneita sinulle, joka vaadit koneeltasi enemmän.

WKL220-piennarleikkuri on suurin piennarleikkurimme, jonka työleveys on 2,2 m, ja se on tarkoitettu suurempiin, 60-100 hv:n traktoreihin. Leikkurin rakenne on tukeva ja voimakas. Vaihdelaatikossa on vapaapyörä leikkurin varovaiseen sulkemiseen. Leikkurin rungossa vastaterä ruohon murskaamiseksi paremmin.

Säädettävä tukitela ja ketjusuoja

Leikkuukorkeus säädetään tukitelan ja hinausjalasten avulla. Säädettävä tukitela takaa oikean leikkuukorkeuden epätasaisella alustalla. Leikkuukorkeutta voi säätää välillä 0-120 mm, mikä mahdollistaa ruohon leikkaamisen maanpinnan läheltä ja siten tasaisemman lopputuloksen. Nurmikko tasoittuu, ja leikattu ruoho maatuu nopeammin. Tukitelassa on kaavinrauta telan pitämiseksi puhtaana leikatusta materiaalista. 

Etupuolella piennarleikkurissa on ketjusuojat, jotka myötäilevät alustaa ja suojaavat sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta.

Piennarleikkuri on vakiona varustettu iskuterillä. Yhteensä 32 terää huolehtii ruohon silppuamisesta. Leikkuri soveltuu myös Y-terille, joita voi ostaa erikseen (eivät sisälly toimitukseen). Tästä voit lukea lisää Y-teristä.

Hydraulinen sivuttaissiirto ja avattava luukku

Hydraulinen sivuttaissiirto mahdollistaa koneen siirtämisen oikealle. Enimmillään voit siirtää konetta 374 cm oikealle traktorin keskikohdasta. Sivuttaissiirron avulla voit leikata traktorin sivulta ja yltää siten ojanreunoihin ja kaistojen väleihin, joihin olisi muuten vaikea päästä. Hydraulinen sivuttaissiirto voi mahdollistaa ajamisen vain yksi pyöräpari leikkaamattomalla alueella sekä leikkaamisen lähempää ojaa, aitaa jne.

Leikkurissa on avattava luukku. Avaa luukku, kun tiedät leikkaavasi tai siistiväsi alueita, joilta syntyy suurempi materiaalivirta. Siten voit ajaa esteittä ja samoin edellytyksin kuin luukku suljettuna ja materiaalivirran ollessa normaali. Säästät polttoainetta ja hihnat kuluvat vähemmän. Lisäksi voit ajaa nopeammin, kun ruoho ei kierry telan ympärille. Ruoho levittyy tasaisemmin ja paremmin.

Piennarleikkurin runko on valmistettu 4 mm paksusta teräksestä, sivulevyn paksuus on 6 mm.

Koneen leikkauspää kääntyy 90° ylös ja 60° alas.

Piennarleikkurin mukana toimitetaan vakiona voimanottoakseli, vaihteistoöljy ja hydrauliletkut.

Leikkuriin kuuluu kaksi kaksitoimista ulosottoa traktoriin. Piennarleikkurin mukana toimitetaan neljä hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman koiraspuolinen pikaliitäntä.

Kuvissa näkyy Piennarlikkuri w 1,8 m.

Ominaisuudet
Työleveys 2200 mm
Runko 4/6 mm:n terästä
Tehon tarve 60 - 100 hv
Väri Vihreä, jauhemaalattu
Kiilahihnat 4 kpl BX51 Li1295
Leikkuukorkeus 0 - 120 mm
P x L x K 2660 x 975 x 701 mm
Roottorin nopeus 540 rpm:ssä 2606 kierr./min
Roottorin tela 127 mm ø, paksuus 8 mm
Sivuttaissiirto Hydraulinen. Maks.: 3740 mm oikealle traktorin keskikohdasta.
Tukitela 182 mm ø
3-pistekiinnitys Lv 1 & 2
Voimanoton kierrosluku 540 kierr./min
Paino 727 kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista
  1. Y-terä 17 x 53 x 118,4 mm
    Y-terä 17 x 53 x 118,4 mm
    9 €