Takalana 2,5 m, sis. pyörät ja hydraulisylinterin

Reilu puskulevy, jossa on säädettävä tukeva puomi, pyörät ja sylinteri.

Lue lisää
1 970€ Sis. ALV
Loppu varastosta. Saadaksesi toimitustiedot, ota yhteyttä myyjään 020 722 9130.
-
+
Tuotenro 37-25063SHC

Tukeva takalevy on säädettävissä viiteen eri työkulmaan molemmilta suunnilta.

• Työleveys 2,5 m

• Vankka kahdella liukulevyllä varustettu kiinnityspiste puomin ja terän välissä takaa parhaan kestävyyden

• Kaksoisohjattu terä

• Puskulevyn työkulmaa voi muuttaa hydraulisylinterillä (toimii myös manuaalisesti) tai sen voi kääntää 360° ympäri

• Vaihdettava kulutuslevy, tukijalka, tukipyörät, hydraulisylinteri, hydrauliletkut ja nostovarsien sokat vakiovarusteena.

Kellfrin 2,5 m takalana on kaksoisohjattu levy heille, jotka haluavat monipuolisen takalevyn. Vankka rakenne sopii vaativiin työhaasteisiin.

Tukeva viiteen eri työkulmaan säädettävä puomi mahdollistaa lumen työntämisen kauemmas ojaan, jotta uudelle lumelle jää tilaa. Toiminto tekee ajamisesta turvallista myös sorateitä lanatessa, kun ei tarvitse ajaa kaukana ojanpientareella soran lanaamiseksi.

Takalanan hydraulisylinterin avulla voi muuttaa takalevyn työkulmaa (toimii myös manuaalisesti) tai kääntää sen 360° ympäri peruuttamalla työskentelyä varten esimerkiksi risteyksissä, pihoilla ja parkkipaikoilla, mistä lumi on aurattava pois tai työnnettävä kasoihin.

Tukipyörän asennus on yksinkertainen ja korkeussäätö sujuu helposti vanttiruuvilla, joka mahdollistaa oikean työkorkeuden ja levyn kulman säädön lumen auraamista roudattomasta maasta, sorateiden lanaamista ja muita tasaustöitä varten.

Takalana on erittäin vahva ja sopii käyttäjälle, joka vaatii hieman ylimääräistä voimaa ja joustavuutta. Terässä on vaihdettava kulutuslevy, tukijalka, tukipyörä, hydraulisylinteri, hydrauliletkut ja nostovarsien sokat vakiovarusteena.

Puskulevyä varten on traktorissa oltava kaksitoiminen hydrauliikan ulosotto. Puskulevyn mukana toimitetaan kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman koiraspikaliitäntä.

Toimitetaan laatikkoon pakattuna kuljetusvaurioiden välttämiseksi.

Vankka kahdella liukulevyllä varustettu kiinnityspiste puomin ja levyn välissä. Hydraulinen tai manuaalinen säätö.
 

Haluatko lisätä käyttövarmuutta, kuormitusta ja ajonopeutta?
Päivitä takalevysi täyteaineella täytetyillä puhkeamattomilla 4.80/4.00-8-renkailla! Lue lisää täältä.

Täältä voit katsoa videon hydraulisylinterillä varustetusta 2,5 m takalanastamme

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-37-27070SHCC","name":"Takalana 2,7 m, sis. pyörät ja hydraulisylinterit","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"2177"}
  • {"id":"b-37-210SH","name":"Takalana 2,1 m, sis. pyörät","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"620"}
  • {"id":"b-37-230SH","name":"Takalana 2,3 m, sis. pyörät","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"967"}