Takalana 2,7 m, sis. pyörät ja hydraulisylinterit

Hydraulisesti käännettävä takalana, sivullesiirto ja pyörät.

Lue lisää
2 699€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 37-27070SHCC

Tehokas lumi- ja tienhoitoväline

• Työleveys 2,7 m

• Tukeva puomi on sivusuunnassa hydraulisesti tai manuaalisesti säädettävissä

• Vankka kahdella liukulevyllä varustettu kiinnityspiste puomin ja terän välissä takaa parhaan kestävyyden

• Vaihdettava kulutuslevy, joka on käännettävä ja jota voi käyttää joko hammaslaitaisena tai sileänä.

• Tukipyörän yksinkertainen korkeussäätö vanttiruuvilla

27070S-takalana on valikoimamme suurin takalevy. Sopii hyvin tarkoituksiin, joissa vaaditaan enemmän kaikkea.

Takalana on kaksoisohjattu, mikä tarkoittaa, että sekä puomi että levy ovat säädettäviä tehokkuuden maksimoimiseksi ja täydellisen tuloksen tuottamiseksi. Toiminto mahdollistaa ajamisen turvallisesti tiellä ja lumen työntämisen kauemmas ojaan, niin että uudelle lumelle jää tilaa. Se tekee ajamisesta turvallista myös sorateitä lanatessa, kun ei tarvitse ajaa kaukana ojanpientareella soran lanaamiseksi. Lisäksi puomiakin on kätevää säätää ohjaamosta käsin, mikä mahdollistaa ajamisen tiukoissa käännöksissä mukautuvan levyn kanssa ja antaa erittäin hyvän tuloksen.

Takalana on varustettu kahdella hydraulisylinterillä. Tukevan puomin päällä oleva toinen sylinteri tekee puskulevystä sivusuunnassa hydraulisesti säädettävän. Toinen sylinteri puomin alapuolelta levyyn mahdollistaa levyn hydraulisen ympäri kääntämisen.

Takalanan sylinterin avulla voidaan muuttaa takalevyn työkulmaa tai kääntää se hytistä ympäri peruuttamalla työskentelyä varten esimerkiksi risteyksissä, pihoilla ja parkkipaikoilla, joista lumi on aurattava pois tai työnnettävä kasoihin.

Tukipyörä, jonka asennus on helppoa ja korkeussäätö vanttiruuvilla vielä helpompaa, mahdollistaa portaattoman säädön millimetrien tarkkuudella oikean työkorkeuden ja levyn kulman säädön lumen auraamista roudattomasta maasta, sorateiden lanaamista ja muita tasaustöitä varten.

Varustettu vaihdettavalla kulutuslevyllä, joka on käännettävä ja jota voi käyttää joko hammaslaitaisena tai sileänä, vakiovarusteena tukijalka, tukipyörä, hydraulisylinterit ja -letkut sekä sokat nostovarsia varten.

Takalanaa varten on traktorissa oltava kaksi kaksitoimista hydrauliikan ulosottoa. Takalanan mukana toimitetaan neljä hydrauliletkua ½ tuuman koiraspikaliitännällä.

Toimitetaan laatikossa välttämiseksi. Tuote on asennettava.

Haluatko lisätä käyttövarmuutta, kuormitusta ja ajonopeutta?
Päivitä ptakalanasi täyteaineella täytetyillä puhkeamattomilla 4.80/4.00-8-renkailla! Lue lisää täältä.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-37-210SH","name":"Takalana 2,1 m, sis. pyörät","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"620"}
  • {"id":"b-37-25063SHC","name":"Takalana 2,5 m, sis. pyörät ja hydraulisylinterin","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"1589"}
  • {"id":"b-37-230SH","name":"Takalana 2,3 m, sis. pyörät","category":"Lumen auraus ja teiden huolto/Lanat ja puskulevyt","price":"967"}