Pyöräkuormaaja Swekip 1550 Stage V

Kompakti kuormaaja, jossa hydraulivirtaus 60 litraa, 3. ja 4. hydraulitoiminto ja vapaa paluu.

Lue lisää
32 860€ Sis. ALV
Tätä tuotetta ei myydä web kaupassamme. Otathan yhteyttä myyntiin 020 722 91 30.
Tuotenro 1550V

Vahva kompakti kuormaaja, joka on suunniteltu pohjoismaisiin olosuhteisiin

• 4WD:n hydrostaattinen vaihteisto

• Hydraulivirtaus 60 litraa ja 160 baaria

• Kallistuva ohjaamo helpottaa huoltoa

• 3. ja 4. hydraulitoiminto ja vapaa paluu

• Laadukas japanilainen moottori, Yanmar

• Hydraulinen työlaitteen lukitus

• Peruutuskamera

Vahva ja kompakti pyöräkuormaaja, varustettu luotettavalla Yanmar-moottorilla, ergonomisella ohjaamolla ja tehokkaalla lämmityspaketilla

Jos sinulla on maatila, jossa on eläimiä, työskentelet hallinnossa tai ratsastuskoulussa, Swekipin pyöräkuormaaja 1550V on hyvä kone sinulle. Swekip 1550V hoitaa useimmat maatilan tehtävät ja sen kompaktin rakenteen ansiosta pääset helposti käsiksi ahtaissakin paikoissa ja herkemmille pinnoille, joilla et halua ajaa suuremmilla koneillasi. Pyöräkuormaaja sopii myös urakoinnissa, rakentamisessa ja rakentamisessa työskenteleville.

Tässä pyöräkuormaajassa ajat turvallisesti ja mukavasti lämmitetyssä ohjaamossa, joka on hyvin varusteltu, jotta tunnet olosi turvalliseksi ja mukavaksi työssäsi.

1500 kg:n nostokapasiteetin ja 2,9 metrin nostokorkeuden ansiosta Swekip 1550V on vahva kone, joka pystyy käsittelemään monenlaisia tehtäviä.

Pienkuormaimen ajo-ominaisuudet

Vahva kuormaaja, jossa on 50 hv ja hydrostaattinen veto kaikilla neljällä pyörällä. Vain 1,6 metrin sisäinen kääntösäde takaa joustavuuden ja hyvän saavutettavuuden. Suuri hydraulivirtaus vapaalla paluulla on yksi käytännöllinen toiminto, joka keventää työkalua ja antaa mahdollisuuden käyttää monenlaisia työkaluja. 60 litran hydraulivirtauksen ansiosta sinulla on tarpeeksi tehoa vaativiin tehtäviin, kuten lakaisuun, kuormaamiseen ja pensasleikkaukseen, jotka vaativat suurempaa hydraulivirtausta.

Swekip 1550V on varustettu 3. ja 4. hydraulitoiminnolla, hydrostaatilla ja nopeudensäädöllä. Sujuvalla liikkeellä ohjauspyörän vieressä voit helposti säätää asetuksia niin, että ajet hitaasti, mutta saat silti täyden hydrauliikan tarpeen mukaan. Lisäksi voit helposti irrottaa ja kiinnittää työlaitteita kuljettajan istuimelta hydraulisen työvälinelukon avulla.

Kun ostat Swekip 1550V:n, mukana tulee varusteita, kuten kuormaimen varren jousitus ja LED-valaistus. Nämä ominaisuudet edistävät miellyttävää ajokokemusta vaihtelevassa maastossa ja pimeässä säässä.

Tämän kompaktin pyöräkuormaajan konepellin alta löydät luotettavan japanilaisen laatumoottorin - Power by Yanmar. Ohjaamo voidaan taittaa sivuun, jolloin moottoriin pääsee helposti huoltoa varten. Pyöräkuormaajan huolto on helppoa ja tarjoamme ruotsinkielisen ohjekirjan.

Kun ajat kompaktilla Swekip-pyöräkuormaajalla, voit odottaa vakaata ajokokemusta. Reilun kokoisilla renkailla, joiden koko on 31x15,5-R15, varmistat optimaalisen voimansiirron maahan, mikä takaa vakauden myös epätasaisessa maastossa.

Pyöräkuormaaja toimitetaan sekä kiiloilla että hinaussilmukalla. Näiden käytännöllisten ominaisuuksien tarkoituksena on tehdä pyöräkuormaimen käsittelystä ja käytöstä helppoa ja kätevää erilaisissa maastoissa ja tilanteissa. Mukana olevien pysäytyspalojen avulla voit pysäköidä turvallisesti ja vakaasti myös kalteville pinnoille tai rinteille, mikä lisää turvallisuutta ja vakautta tahattoman liikkeen estämiseksi.

Käyttäjille, jotka haluavat liittää kärryn hinaussilmukalla, prosessi on yksinkertainen ja vaivaton. Pyöräkuormaajan takana oleva integroitu hinaussilmukka mahdollistaa perävaunun helpon ja turvallisen kiinnityksen. Tämä tekee rahdin tai materiaalin kuljetuksesta työpaikalle ja sieltä pois sujuvan ja tehokkaan tehtävän.

Mukavuudet matkustamossa

Pyöräkuormaajan ohjaamossa oleva hyvä lämmityspaketti tekee ohjaamosta mukavan ja viihtyisän kylmemmälläkin säällä, mikä on erityisen hyödyllistä, jos vietät paljon aikaa ulkona työssäsi.

Kun ohjaamossa on peruutuskamera, saat erinomaisen yleiskuvan koneen taakse, mikä lisää turvallisuutta ja helpottaa ohjaamista erityisesti ahtaissa tiloissa.

Muihin mukavuuksiin kuuluu 12 voltin pistoke ja tila termospullolle tai vesipullolle kuljettajan istuimen vieressä. Turvallisuutesi vuoksi pyöräkuormaaja on varustettu turvavyöllä.

Kaikki tärkeät toiminnot on sijoitettu ergonomisesti ohjaussauvaan, mikä tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan käyttökokemuksen.

Käännettävä ohjauspyörä antaa sinulle mahdollisuuden mukauttaa ergonomiaa tarpeidesi ja toiveidesi mukaan, kun taas vakaat askelmat tarjoavat turvallisuutta ja kestävyyttä astuessasi sisään ja ajon aikana.

Lisävarusteet

Useimmat Kellfrin Trima-kiinnikkeillä varustetut työkalut sopivat tähän kuormaajaan. Esimerkiksi yleiskauha, tiehöyläkauha, paalikoura, trukkihaarukat sekä lumiaurat, reunaleikkurit ja pensasleikkurit.

Voit ostaa kätevästi monia työkaluja ja tarvikkeita Swekip 1550 -laitteeseesi Kellfriltä. Toimitamme työkalusi yhdessä koneen kanssa, joten saat kaiken samassa toimituksessa.

Ennen kuin toimitamme uuden pyöräkuormaajasi, suoritamme tarkastushuollon varmistaaksemme, että kone on huippukunnossa, kun se saapuu sinulle.

 

Pyöräkuormaaja Swekip 1550 Stage V:n tekniset tiedot

• Paino: 3000 kg

• Pituus: 3590 mm

• Leveys: 1450 mm

• Korkeus: 2400 mm

• Nostokorkeus: 2950 mm

• Kantavuus: 1500 kg

• Ajonopeus: 25 km/h

• Vaihteisto: Hydrostaatti

• Sähköjärjestelmä: 12 V

• Moottori: Yanmar, 4-syl. diesel vaihe V

• Moottorin teho: 25 hv

• Renkaat: 31x15,5-R15

• Hydraulivirtaus: 60 l/min

• Hydraulipaine: 160 bar