Pyöräkuormaaja Swekip

Kellfriltä löytyy pyöräkuormaajia kaikkiin tarkoituksiin aina maan ja pienempien taakkojen siirtelystä raskaampiinkin töihin.

Swekip pyöräkuormaajia löytyy useita eri kokoluokkia. Kuormaajiin on saatavana 3- ja 4-sylinteriset dieselmoottorit 25-50 hevosvoimalla tai 4-sylinteriset Common Rail -turbodieselmoottorit 60-76 hevosvoimalla. Kaikki moottorit ovat STAGE-5 mallia tehokkuuden, polttoainetalouden ja moottorin melun suhteen. Pyöräkuormaajien kantavuus on 1000 kg - 3000 kg ja ajonopeus jopa 30 km/h.

Swekip 1850 V:n pyöräkuormaaja yhdistää voiman ja ketteryyden ja sopii täydellisesti Suomalaiseen ympäristöön. Miellyttävä ohjaamo josta on erittäin hyvä näkyvyys. Työkalujen vaihdot teet helposti ohjaamosta käsin hydraulisella työkalun lukituksella.

Keskikokoinen pyöräkuormaaja 2360V on pyöräkuormaaja sinulle, joka tarvitset konetta hiukan vähemmän, mutta haluat silti vahvan ja kevyen koneen. Näkyvyys kuljettajan istuimelta on uskomattoman hyvä ja kuormaaja toimitetaan työkalun lukituksella.

Swekip 3080V on L-30-luokan pyöräkuormaaja, joka soveltuu raskaampiinkin tehtäviin. Kuormaimessa on vahva rakenne ja se on kehitetty vahvaksi sekä käyttökoneeksi.

Pyöräkuormaajat on kehitetty pohjoisessa pohjoismaisia olosuhteita varten. Ne ovat kompakteja, joustavia, edullisia ja ne voidaan räätälöidä sinun tarpeidesi mukaan. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää kuormaimistamme.

Lue lisää
Suositellut
2 tuotteet
  • UUTUUS
    {"id":"B-1025V","name":"Pyöräkuormaaja Swekip 1025 Stage V","category":"Traktorit ja Pyöräkuormaaja/Pyöräkuormaaja Swekip ","price":"21500"}
  • UUTUUS
    {"id":"B-1550V","category":"Traktorit ja Pyöräkuormaaja/Pyöräkuormaaja Swekip ","price":"26500"}