Pyöräkuormaaja Swekip 1025 Stage V

Kompakti kuormaaja ilman ohjaamoa, 40 litran hydraulivirtaus ja vapaa paluu.

Lue lisää
26 660€ Sis. ALV
Tätä tuotetta ei myydä web kaupassamme. Otathan yhteyttä myyntiin 020 722 91 30.
Tuotenro 1025V

Swekipin kompakti kuormaaja ilman ohjaamoa – luotettava voimanpesä

• Hyvä 40 litran ja 160 baarin hydraulivirtaus

• 3. ja 4. hydraulitoiminto ja vapaa paluu

• Hydrostaattinen neliveto

• Laadukas japanilainen moottori, Yanmar

• Ergonominen monitoimijoystick

• Leveät pyörät, mitat 31x15,5-R15

Tarvitsetko luotettavan avustajan vakaaseen ympäristöön, talliin tai navettaan?

Silloin kompakti kuormaaja ilman ohjaamoa on erinomainen valinta tarpeisiisi. Se tarjoaa käytännöllisen ratkaisun moniin tehtäviin, sillä sinne pystyt helposti nousemaan kuljettajan istuimelle ja poistumaan sieltä sekä näkemään ja kuulemaan esteettä. Monet viljelijät käyttävät pienkuormaajaansa rehupöytien puhdistamiseen tai laitteiden siirtämiseen navetassa. Pyöräkuormaaja sopii myös urakoinnissa, rakentamisessa ja rakentamisessa työskenteleville.

Uumajalaisen Swekipin pyöräkuormaaja, jolla on yli 17 vuoden kokemus alalta, on suunniteltu Ruotsin ilmastoon. 1025V mallin nostokyky on 1000 kg ja nostokorkeus 2,6 m, joten se on vahva kone, joka pystyy käsittelemään monenlaisia tehtäviä.

Pienkuormaimen ajo-ominaisuudet

Sujuvalla liikkeellä ohjauspyörän vieressä voit säätää helposti maksimaalisen hydraulivirtauksen myös ryömiessä. Swekip 1025 on varustettu hydrostaattisella vetovoimalla kaikilla 4 pyörällä ja nopeudensäädöllä. Koneessa on myös 3. ja 4. hydraulitoiminto sekä vapaa paluu.

Tarjoamalla vapaan paluun kevennämme laitteita ja avaamme mahdollisuuden käyttää useampia laitteita. 40 litran hydraulivirtauksella saat tarpeeksi tehoa erilaisiin tehtäviin, kuten iskukuokan ajamiseen tai telojen lakaisuun.

Voit irrottaa ja kiinnittää työlaitteet suoraan kuljettajan istuimelta hydraulisen työvälinelukon avulla. Lisäksi runsas LED-valaistus mahdollistaa työnteon myös pimeimpinä vuodenaikoina. Kone toimitetaan vakiona lastausvarren jousituksella tasaisemman ajokokemuksen takaamiseksi.

Pyöräkuormaajan moottori on laadukas japanilainen Powered by Yanmar -moottori. Pääset helposti käsiksi moottoriin kallistettavan moottorin kannen kautta, mikä helpottaa huoltotöitä. Lisäksi tarjoamme ruotsinkielisen käsikirjan käytön ja huollon helpottamiseksi. Voimakas moottori yhdistettynä hydrostaattiseen vetovoimaan ja kierrosluvun säätöön mahdollistaa täyden virtauksen hydrauliikkaan myös silloin, kun joudut ajamaan varkain esimerkiksi kapeammissa käytävissä.

Kun ajat kompaktilla Swekip-pyöräkuormaajalla, voit luottaa tasaiseen ajoon. Leveillä renkailla mitattuna 31x15,5-R15 saat maksimaalisen voimansiirron maahan, mikä takaa vakauden myös mäkinen maasto.

Pysäytä lohkot ja piirrä silmä

Pyöräkuormaaja toimitetaan kiiloilla ja hinaussilmukalla. Nämä käytännölliset ominaisuudet on suunniteltu tekemään pyöräkuormaajasta helppoa ja kätevää käsitellä ja käyttää eri tilanteissa ja maastoissa. Varustukseen sisältyvillä pysäytyspaloilla voit pysäköidä turvallisesti ja vakaasti myös kaltevilla pinnoilla tai rinteillä. Ne tarjoavat lisäturvaa ja vakautta vahingossa tapahtuvien liikkeiden estämiseksi.

Käyttäjille, jotka joutuvat yhdistämään kärryn vetosilmukalla, prosessi on myös sujuva ja ongelmaton. Pyöräkuormaajan takana oleva integroitu silmukkakiinnitys mahdollistaa kärryn helpon ja turvallisen kiinnittämisen, mikä tekee kuorman tai materiaalin kuljettamisesta työpaikalle ja sieltä pois sujuvasti ja tehokkaasti.

Mukavuus ratin takana

Kun astut 1025 V:n päälle, saat vakaan askelman liukuestosuojalla, joka tarjoaa turvallisuutta jokaisessa vaiheessa. Lattia on valmistettu kestävästä siivilästä, mikä edistää kestävyyttä ja pitkäkestoista käyttöä.

Turvallisuutesi vuoksi pyöräkuormaaja on varustettu suojatangoilla kuljettajan istuimen sivulla, ja saatavilla on turvavyö, joka varmistaa, että olet hyvin suojattu työvuoron aikana. Kaikki tärkeät toiminnot on sijoitettu ergonomisesti ohjaussauvaan, mikä tarjoaa helppokäyttöisen ja tehokkaan käyttökokemuksen. Suojakaaret avautuvat kierteellä, jotta pyöräkuormaajaan pääsee helposti sisään ja sieltä ulos.

Käännettävä ohjauspyörä mahdollistaa räätälöidyn ergonomian jokaiselle kuljettajalle, mikä mahdollistaa mukavan ja turvallisen työympäristön luomisen pituudesta tai asennosta riippumatta. Sekä mukavuuteen että turvallisuuteen keskittyvä Swekip 1025V on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja lisäämään tuottavuutta työpaikalla.

Pyöräkuormaajassa on irrotettava katto, mikä helpottaa sen säilyttämistä matalassa tilassa.

Lisävarusteet

Useimmat Kellfrin Trima-kiinnikkeillä varustetut työkalut sopivat tähän koneeseen. Esimerkiksi yleiskauha, alueaura, paalikoura, käsikäyttöiset ja hydrauliset trukkipiikit sekä lumiaura, reunaleikkurit ja pensasleikkurit.

Mukavuutesi vuoksi voit ostaa monia näistä työkaluista ja tarvikkeista Swekip 1025 -laitteeseesi suoraan meiltä Kellfriltä. Järjestämme työkalujesi toimituksen yhdessä koneen kanssa, jotta saat kaiken samassa toimituksessa.

Ennen kuin toimitamme uuden pyöräkuormaajasi, suoritamme tarkastushuollon varmistaaksemme, että kone on huippukunnossa, kun se saapuu sinulle.

 

Pyöräkuormaaja Swekip 1025 Stage V:n tekniset tiedot

• Paino: 2000 kg

• Pituus: 3304 mm

• Leveys: 1450 mm

• Korkeus: 2436 mm

• Nostokorkeus: 2600 mm

• Kantavuus: 1000 kg

• Ajonopeus: 20 km/h

• Vaihteisto: Hydrostaatti

• Sähköjärjestelmä: 12 V

• Moottori: Yanmar, 3-syl. diesel vaihe V

• Moottorin teho: 25 hv

• Renkaat: 31x15,5-R15

• Hydraulivirtaus: 40 l/min

• Hydraultryck: 160 bar