Kanatarha Premiumilla

Lue lisää
961€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 22-HH310

Pidä kanasi turvallisina ja suojattuina Kanatarha Premiumilla

Suosittu useamman kanan kanatarha sinulle, jolla on useampi kana ja haluat tarjota eläimillesi tilavan ja turvallisen kodin.

Suunniteltu estämään petoeläimiä, kuten kettuja tai näätäeläimiä, pääsemästä sisään ja vahingoittamasta tai tappamasta kanoja kanalan sisällä.

Kanatalon vahva rakenne yhdistää massiivipuun, jauhemaalatun teräsrunkoputken ja turvalliset lukot varmistaakseen maksimaalisen turvallisuuden ja mukavuuden kanallesi.

Useiden luukkujen ansiosta helppo puhdistaa ja ruokkia, mikä tekee hoidosta vaivatonta ja huoletonta. Ylemmissä sivuluukuissa on plexilasista valmistetut ikkunat, jotka suojaavat sääolosuhteilta ja antavat samalla miellyttävän valon sisään.

Mukava pääsy kanan sisäänkäynnille liukuluukun ja vakaudeltaan tukevan kävelytason avulla. Puhdistus on helppoa keskilattialla, jossa on kaksi käytännöllistä muovialustaa. Huopakatolla peitetty katto antaa luotettavan suojan sateelta, tuulelta ja auringon säteiltä.

Takaosassa on kaksi ylempää luukkua helpottamassa munien keräämistä ja kaksi alaista luukkua mukavan säilytyksen varmistamiseksi. Kanatalossa on neljä munintapesää suojaseinillä, jossa kanat voivat levätä.

Jauhemaalatun teräsrungon ansiosta kestävyys ja vakaus ovat taattuja. Kanatalossa on erityiset munintapesät, joihin kanasi voivat munia, ja munintapesien korkeus maanpinnasta varmistaa hyvän ilmanvaihdon sekä talon sisällä että alla.

Lisäominaisuuksiin kuuluu kaksi istuinalustaa lisämukavuutta varten sekä mahdollisuus sijoittaa vesiautomaatit ja ruoka-automaatit kanatalon sisälle kätevien sivuluukkujen kautta. Tämä kanatalo tarjoaa tilaa noin 12 kanalle samanaikaisesti ja on täydellinen ratkaisu keskikokoiselle kanaparvelle. Anna kanoillesi paras mahdollinen asumus monipuolisella ja toiminnallisella kanatarhalla!

Kanala voidaan sijoittaa esimerkiksi puutarhaan, ulko- tai sisätiloissa tai nurmikolle. Yleensä kanatarhan ympärille rakennetaan kanaverkko tai kanaverkkoasennus. Näin kanat voivat olla sekä kanalan sisällä että turvallisesti aitauksessa. Se antaa kanoille tilaa ja turvallisuuden tunteen.

Myös kanalan sijoituspaikan vapaa alue on otettava huomioon. Esimerkiksi jos kanatarha sijaitsee kanaverkon ympäröimässä alueessa, jossa kanat voivat liikkua vapaasti, on tärkeää, että tämä vapaa alue on tietyn kokoinen.

Kanala on mitoiltaan 1415 x 1195 x 1860 mm (P x L x K). Katso muut mitat piirustuksesta.
 

Pidennä kanatalosi käyttöikää

• Jotta kanala kestäisi paremmin sateen ja tuulen, suosittelemme öljyämään sen ulkokäyttöön tarkoitetulla puuöljyllä.
• Kanalan asettaminen betonilaatan, lankkujen tai muunlaisen alustan päälle auttaa välttämään seisovan veden muodostumisen. Se voidaan tietysti sijoittaa myös suoraan nurmikolle tai soralle.

Kanala ja kanatarha myydään erikseen. Lisätietoja kanatarhasta saat klikkaamalla tästä.

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-22-HHR600","name":"Kanatarha","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"950"}
  • {"id":"b-47-82844","name":"Eristetty kanakoppi","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"384"}
  • {"id":"B-22-HH006","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"319"}
  • {"id":"b-22-HH200","category":"Eläimet/Kanat & siipikarja/Kanatarhat & kanakopit","price":"297"}