Niittokone 1,6 m

Niittokone, jossa on neljä soikeaa roottorilautasta ja 1,6 metrin työleveys.

Lue lisää
3 894€ Sis. ALV
Varastossa
-
+
Tuotenro 35-FDM160

1,6 m:n niittokone, jossa on neljä soikeaa roottorilautasta

• Vähintään 35 hv:n traktoreihin

 4 soikeaa roottorilautasta

 Luokkien 1 ja 2 kolmipistekiinnitykseen

 Säädettävät kevennysjouset

 Teräpalkki, jossa liukulevyt

• Toimitus sisältää öljyn

Niittokone on täydellinen työkalu pengerten niittämiseen

Niittokoneemme sopivat sekä pienille että suurille viheralueille ja ovat hyvä valinta, kun haluat suorittaa niittotyöt kätevästi ja helposti.

Laitetta ei ole suunniteltu käytettäväksi kivikkoisilla alueilla.

FDM160-niittokone sopii sinulle, joka etsit hieman pienempää niittokonetta, joka sopii pienten ja keskisuurten laidunten niittämiseen. Niittokone on kehitetty ja suunniteltu niin, että voit niittää ruohoa rehuksi tai kuivaheinäksi yksinkertaisesti ja tehokkaasti. Tämän niittokoneen työleveys on 1,6 m, ja se on suunniteltu vähintään 35 hv:n traktoreihin. 

Niittokone on varustettu neljällä soikealla roottorilautasella, jotka leikkaavat ruohon tehokkaasti ja antavat paremman leikkuutuloksen, joka parantaa seuraavan sadon kasvua. Jokaisessa ulkoreunassa on kaksi korotettua roottorilautasta ohjaussiipineen. Ne nopeuttavat läpivirtausta ja varmistavat, että korjattava heinä virtaa vapaasti pysähtymättä. Virtakengät jokaisen lautasen alla suojaavat palkkia, joka nojaa hyvin tasapainotettuna erittäin kevyesti maata vasten. Leikkuukorkeus on 0-100 mm ja karhon leveys 620-1340 mm.

Niittokoneen varustukseen kuuluu suojakangas, joka peittää koko teräpalkin suojaten sekä traktoria että ympäristöä kiveniskemiltä ja ruohoroiskeilta. Teräpalkkia ympyröivä suojarunko on valmistettu yksinkertaisesta kehyksestä, joka suojaa tukevasti koko suojarunkoa ja -kangasta. Suojarungon voi myös taittaa ylös huoltoa varten.

Teräpalkin molemmissa päissä on liukulevyt. Palkki asetetaan kuljetuksen ajaksi 90° kulmaan, ja tarvittaessa se voidaan laskea 10° kulmaan.

Törmäyssuoja, kevennysjouset ja hydraulinen taitto

Koneen varustukseen kuuluu törmäyssuojana toimiva kivenirrotin, joka työntyy vinosti taaksepäin vahinkojen pienentämiseksi törmäyksen sattuessa.

Säädettävät kevennysjouset pienentävät painetta, jolla roottoripalkki painuu maata vasten, vähentäen siten maan tallautumista.

Niittokoneessa on hydraulinen ylöstaittotoiminto ja manuaalinen lukitus turvallisen kuljetusasennon takaamiseksi. Kuljetusleveys ei ylitä traktorin leveyttä.

Geometrinen ja tehokas energiansiirto voimanotosta palkkiin hyvin tuuletetun vetohihnan ja kulmavaihteen avulla.

Niittokone tarvitsee kaksitoimisen hydrauliikan ulosoton traktorilta.

Mukana toimitetaan voimanottoakseli ja vaihteistoöljy sekä kaksi hydrauliletkua, joissa on ½ tuuman urospuolinen pikaliitäntä.

Toimitus sisältää öljyn. Tarkista öljytaso ennen ensimmäistä käyttöä.    

Kuvissa ja filmissä näkyy Niittokone 2,4 m.

  • KAMPANJAT
    {"id":"b-80-1024FDM","name":"Teräpaketti FDM-niittokoneeseen","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Viherkoneen huoltosarja","price":"144.00"}

Liittyvät tuotteet

  • {"id":"b-35-FDM240","name":"Niittokone 2,4 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Niittokoneet","price":"4250"}
  • {"id":"b-35-FDM200","name":"Niittokone 2,0 m","category":"Maatalous/Viheralueet ja pientareet/Niittokoneet","price":"3890"}